Αρώματα Τροφίμων

Πάθος για τη γεύση

Η δημιουργία αρωμάτων τροφίμων απαιτεί βαθιά επιστημονική γνώση των φυσικών, χημικών και γευστικών ιδιοτήτων των συστατικών τους ως επίσης και της ασφάλειας χρήσης τους.

Οι αρωματοποιοί τροφίμων της ΒΙΟΡΥΛ διαθέτουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την δημιουργικότητα και την έμπνευση που τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν αρωματικές προτάσεις, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά προϊόντα.

Ερευνούμε και αναπτύσσουμε νέες τεχνολογίες παραγωγής αρωμάτων τροφίμων, νέα συστατικά και νέες γεύσεις έτσι ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να προσφέρουμε αρώματα με διαχρονική επιτυχία.

Αντλούμε έμπνευση παρατηρώντας τον τρόπο ζωής, τα συναισθήματα και την συμπεριφορά των καταναλωτών, καθώς και τις τάσεις της αγοράς και τη διαφορετικότητα των γεύσεων σε όλο τον κόσμο.

Δουλεύουμε πλάι-πλάι με τους πελάτες μας για να σχεδιάσουμε τις πλέον κατάλληλες αρωματικές λύσεις για τη συγκεκριμένη εφαρμογή όσον αφορά στη γεύση, την υφή και την επίγευση που αφήνουν.

Στη ΒΙΟΡΥΛ δημιουργούμε αρώματα για διάφορους τύπους τροφίμων, όπως είναι τα ποτά (γαλακτοκομικά, αναψυκτικά, χυμοί, οινοπνευματώδη, ροφήματα, καφές, τσάι κλπ), είδη ζαχαροπλαστικής (γλυκά, καραμέλες, σοκολάτες, τσίχλες, δημητριακά, γλυκά σνακ κλπ), τα είδη αρτοποιίας, τα αλμυρά τρόφιμα και σνακ, οι σούπες, τα καρυκεύματα και πολλά άλλα.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στη δημιουργία φυσικών αρωμάτων τροφίμων κάνοντας χρήση των καλύτερων φυσικών πρώτων υλών.

Το πάθος για την γεύση, η προχωρημένη τεχνογνωσία και η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας εγγυώνται μοναδικές γευστικές λύσεις που θα λατρέψουν οι καταναλωτές.