Καριέρα

Πιστό, ειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό

Από την αρχή της ιστορίας της ΒΙΟΡΥΛ, οι άνθρωποι ήταν και θα συνεχίσουν να είναι η κινητήρια δύναμή της.

Είμαστε περήφανοι για την πίστη και τη σταθερότητα του ανθρώπινου δυναμικού η οποία αγγίζει ποσοστά που είναι από τα υψηλότερα στον κλάδο. 40% του προσωπικού εργάζονται για την εταιρεία για πάνω από δέκα χρόνια και το 20% για περισσότερο από είκοσι.

Πολύ δραστήριοι άνθρωποι ανώτατων ακαδημαϊκών σπουδών, απόφοιτοι πανεπιστημίων και τεχνικών σχολών βρίσκουν στη ΒΙΟΡΥΛ ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας στο οποίο εξελίσσονται δυναμικά.

Το πάθος της ΒΙΟΡΥΛ για νέα δημιουργικά προϊόντα και η πελατοκεντρική της φιλοσοφία αποτελούν καθημερινές προκλήσεις για τους υπαλλήλους της απαιτώντας υψηλή δέσμευση, πνεύμα συνεργασίας και τεχνογνωσία.

Κάθε εργαζόμενος υποστηρίζεται στην προσπάθειά του να εξελιχθεί στην επαγγελματική του καριέρα αποκτώντας υψηλότερα επίπεδα γνώσης μέσα από ένα πρόγραμμα συνεχούς κατάρτισης με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της ΒΙΟΡΥΛ.

Τέλος δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην πρόσληψη νέων ανθρώπων με πάθος, ταλέντο και ακεραιότητα που θα μπορέσουν να μοιραστούν τις αξίες και το όραμά μας και να συμβάλουν στην μελλοντική ανάπτυξη και επιτυχία της ΒΙΟΡΥΛ.

Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν όλα τα τμήματα της εταιρείας: από χημικούς, χημικούς μηχανικούς, βιολόγους, αρωματοποιούς και γεωπόνους έως υπεύθυνους πληροφορικής, πωλήσεων ή marketing.

Αν θέλετε να διερευνήσετε την ευκαιρία να εργαστείτε για την εταιρία μας παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση vioryl@vioryl.gr ή εναλλακτικά δείτε τις αγγελίες εργασίας που δημοσιεύονται τακτικά στην ιστοσελίδα μας.